Vegyes húsgöngyöleg sült burgonyával
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 1 csomó vegyeszöldség
- 2 dl paradicsom
- 60 dkg marhafelsál
- 50 dkg sertéscomb
- 50 dkg borjúcomb
- vöröshagyma
- só
- bors
- burgonya
Elkészítés
A húsokat vékonyra szeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. Egymás tetejére tesszük, úgy, hogy először a marha-, majd a sertés-, legutoljára a borjúszelet legyen. Megkötözzük spárgával. Pirosra sütjük forró olajban, majd puhára pároljuk fedő alatt időnként kevés vízzel locsolgatva. A zöldségeket, a hagymát megtisztítjuk,vágjuk fel őket, majd megpároljuk a hús mellett. Mikor elkészült a hús, felöntjük a turmixolt paradicsommal. Kivesszük az edényből a húsokat, majd összeturmixoljuk a visszamaradt mártást, a zöldségeket és a hagymát. A húst ferdén felvágjuk. A sült burgonyát megcsináljuk, tálaljuk a hús mellé.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.