Vegyes húsgöngyöleg sült burgonyával

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 1 csomó vegyeszöldség
  • 2 dl paradicsom
  • 60 dkg marhafelsál
  • 50 dkg sertéscomb
  • 50 dkg borjúcomb
  • vöröshagyma
  • bors
  • burgonya

Elkészítés

A húsokat vékonyra szeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. Egymás tetejére tesszük, úgy, hogy először a marha-, majd a sertés-, legutoljára a borjúszelet legyen. Megkötözzük spárgával. Pirosra sütjük forró olajban, majd puhára pároljuk fedő alatt időnként kevés vízzel locsolgatva. A zöldségeket, a hagymát megtisztítjuk,vágjuk fel őket, majd megpároljuk a hús mellett. Mikor elkészült a hús, felöntjük a turmixolt paradicsommal. Kivesszük az edényből a húsokat, majd összeturmixoljuk a visszamaradt mártást, a zöldségeket és a hagymát. A húst ferdén felvágjuk. A sült burgonyát megcsináljuk, tálaljuk a hús mellé.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.